BØRSA IL - Verv i klubben

Postet av Børsa IL den 19. Jan 2019

Hei alle Skaun kommune og omegn!

Børsa IL er en breddeklubb med tilbud både i organisert- og uorganisert form, for både barn og voksne. 

Børsa IL har pr i dag følgende avdelinger og tilbud til beboere både i Skaun og andre nærliggende kommuner:  

  • Friidrett - organisert tilbud for barn i 1-2 klasse, 3-4 klasse og 5-klasse og oppover til 18+ samt flere faste friidretts-arrangement gjennom året. 
  • Innebandy - organisert tilbud for barn i 1-4 klasse, 5-8 klasse og voksne samt Løkkebandy og Sunday League.
  • Ski - organisert tilbud for barn i 1-4 klasse, 5-7 klasse og 8 klasse og oppover samt flere skirenn og poengrenn gjennom vintersesongen.
  • Trim - Arrangementer gjennom hele året for hele familien både vår, sommer og høst samt ansvar for søndagsåpne hytter i Børsamarka.
  • Orientering - uorganisert tilbud for alle som ønsker å drive med orientering. Vår avdeling har et fast samarbeid med Orkanger IF Orientering, og gjennom sesongen arrangeres det både treningsløp, karusell løp og klubbmesterskap.
  • Scooter gjengen - en fantastisk gjeng med faste scooterkjørere som legger til rette for at alle som ønsker det skal kunne få flotte skiløyper i Børsamarka gjennom vintersesongen.
  • Triatlon - nyetablert avdeling som er i oppstartsfasen enda. Vi håper på å få til arrangement for både barn og voksne i løpet av 2019.
  • Turn - nyetablert avdeling som enda er i oppstartsfasen. Her håper vi å komme i gang med aktivitet når nye Skaun ungdomsskole og kultursenter blir ferdigstilt høsten 2019. Da vil det bli tilgang på halltid for denne aktiviteten.
  • Boksing - nyetablert avdeling som enda er i oppstartsfasen. Her håper vi å komme i gang med aktivitet når nye Skaun ungdomsskole og kultursenter blir ferdigstilt høsten 2019. Da vil det bli tilgang på halltid for denne aktiviteten.

Nå er det snart årsmøte i Børsa IL, datoen er satt til 21.mars 2019, og i den anledning har valgkomiteen i samarbeid med hovedstyret startet jobben med å rekruttere engasjerte medlemmer og innbyggere til funksjoner i klubben.  Børsa IL ønsker å være en aktiv klubb som har et bredt tilbud til alle kommunens innbyggere, både store og små, og for alle andre som ikke har lignende tilbud i sine kommuner.


Vi har flere verv som vi trenger engasjerte medlemmer til, både store og små verv. Føler du at du har lyst eller mulighet til å bidra med noe, smått eller stort, og har lyst å engasjere deg i Børsa IL, så vil vi gjerne høre fra deg!


Valgkomiteen eller hovedstyret:

Berit Uvsløkk, tlf 990 27 767 - valgkomite Børsa IL

Ketil Solberg, tlf 481 80 989 - Leder Børsa IL

Siri Pettersen, tlf 977 60 104 - Nestleder Børsa IL

Marianne Haukås Næss, tlf 988 71 797 - Kasserer Børsa IL


Med vennlig hilsen

Børsa IL, Hovedstyret2019 - VELKOMMEN TIL SØNDAGSÅPNE HYTTER I BØRSAMARKA!

Postet av Børsa IL den 5. Jan 2019

Godt nytt år alle sammen!

Da var sesongen for søndagsåpne hytter i gang igjen :-)

I morgen, søndag 6.januar er både Lyngstua og Julvollhytta søndagsåpen, VELKOMMEN PÅ TUR!

Nytt av året er at Lyngstua kun er åpen annen hver helg fom uke nr 1. Det vil si at Lyngstua er åpen alle oddetallssøndager frem til påske.

Julvollhytta er som vanlig åpen hver søndag frem til påske.


Følgende åpningstider gjelder i 2019:

Julvollhytta: 11.00-14.30. Alle søndager frem til påske. Siste åpningssøndag er 07.04.19

Lyngstua: 11.30-14.30. Alle oddetallssøndager frem til påske. Siste åpningssøndag er 31.03.19

Det blir servering av hjemmebakst, varmt å drikke og tursjokolade!


Velkommen innom alle turgåere i Børsa og omegn!


LYNGSTUALevert av IdrettenOnline