Dametrening

Postet av Innebandy den 30. Mar 2016

Neste onsdag, 6.4.16, starter vi opp med dametrim innebandy. Lavterskel ballspill for alle jenter og damer over 16 år. Ta med en venninne eller 3 og møt opp! Vi har køller til utlån.Nytt vant på plass

Postet av Innebandy den 29. Feb 2016

17. februar hadde vi første trening med vant rundt banen. Innebandy for menn har blitt en veletablert aktivitet i hallen og vi er 10-25 mann på hver eneste trening.

Nå håper vi vantet kan være med på å gjøre innebandy til et attraktivt supplement blant idretten i Børsa og omegn. Nå mangler vi bare flere voksne som kan være med å bidra på treningstid for barn og unge. Ta kontakt ved interesse!Trener?

Postet av Innebandy den 6. Jan 2016

Vi er på jakt etter noen som kan tenke seg å ha treninger med junioravdelinger.

Ta kontakt med Vegar tlf 95225347 hvis du er interessert i å bruke litt tid på barn og unge. Vi er ivrige etter å få igang junioravdeling i klubben, men må ha på plass trenere før vi gi tilbudet til de under 18.

Innebandy er en samlende idrett og et godt alternativ til de som ønsker å leke med ball uten at det blir for seriøst. Midt-Norge Bandyregion fokuserer veldig på at innebandy skal forbli et lavterskeltilbud, som favner flest mulig.

Ingen krav om erfaring fra innebandy. Vi ordner med veiledning via Midt-Norge Bandyregion og har også egne ressurspersoner som kan bidra på treninger.

Kom gjerne på herretreningene for å hente motivasjon og for å slå av en prat.Første trening!

Postet av Innebandy den 26. Nov 2015

Første trening i Rossvoll Flerbrukshall gjennomført, og det var hele 23 stykker som møtte opp!

Flott oppslutning, fremdeles plass til flere 😊Vi er i gang!

Postet av Innebandy den 23. Nov 2015

Da nærmer det seg oppstart for Innebandy i regi av Børsa IL, dette gleder vi oss til!

Frem til vi får satt dette i system er aktiviteten forbeholdt voksne, men vi håper at vi etter jul også kan starte opp egne treninger for barn. Kommer tilbake på mer detaljer så fort vi har det klart.


Onsdag 25.11.2015 starter vi med første trening i Rossvoll Flerbrukshall.


Herretreninger:

Onsdager kl 2030-2200.

Søndager kl 2000-2200


Oppfordrer spesielt kvinner som har lyst til å være med på dette om å ta kontakt, blir det nok deltakere vil det også bli treninger for de i hallen, da onsdager fra kl 1930-2100Vel møtt!

Levert av IdrettenOnline