Resultater Våttån Opp 2017

Postet av Friidrett den 26. Mai 2017

I år igjen imponerte løperne med veldig gode tider over lag, i forhold til underlaget.

Etter 3 døgn med ekstremt mye regn og mettet skogsterreng ble underlaget noe flytende på de verste partiene. På tross av dette løp Kristian Forbord, Rindal IL (Herre klassen) inn til den beste tiden 20.59 og kun 54 s bak løyperekorden.

Raskeste dame ble Ingvild Larsen Mikaelsen,Byåsen IL, med like imponerende tid, 24.43.

I Gutter 13-16 år vant Olve Løseth, Buvik IL, på den fine tiden 23.03 og bak der dagens tøffeste spurt strid mellom Martin Riseth Strømøy, Børsa IL, 25.27 og Sivert Tjelle Wulff, Børsa IL, 25.28.

I Jenter 13-16 år seiret Frida Haugskott med et flott løp på tiden 25.59.

Hele resultatlisten finner dere HER.

Noen bilder finner dere underst . Mer bilder fra trim, mosjon og konkurranse kommer i morgen.

Takk for oppmøtet og gedigen innsats fra trim, mosjonister og løpere.

Retter et stort takk til alle funksjonærer som lager denne fine rammen rundt arrangementet.

På gjensyn alle, i 2018!

Arr. komiteen Skaun IL og Børsa IL Friidrett.

Alle premievinnere.

Raskeste i Våttån Opp 2017, Kristian Forbord, Rimdal IL.

Martin versus Sivert i spurtduell mellom 2 og 3 plass i gutter 13-16 år.

Startfeltet i konkurranseklassen.

Full trøkk koster.

Fler bilder kommer morgen :-).