Klubbklær Børsa IL

Postet av Børsa IL den 8. Sep 2017

Jeg må starte med en unnskyldning..

Vi tok i fjor en beslutning om å gå for eget design på klubbklær, i stedet for vanlig «butikkvare». Dette fordi vi opplevde at produsentene byttet modeller jevnlig, og det ble vanskelig å ha like klær for våre medlemmer.

Vi landet da på Swix/Bavac (Ski/Friidrett) og fikk laget et design som vi kunne ha til «evig tid». Produktene var bra, designet ble vi veldig godt fornøyd med, og løsningen med å bestille selv via nettbutikk var også en fin løsning.

Dessverre viste det seg, og det er vi lei oss for at vi ikke kvalitetssikret godt nok, at produktene rett og slett ble for dyre. Vi fikk flere tilbakemeldinger om prisen, og for flere ble det rett og slett for kostbart å handle.

Derfor: Styret i Børsa IL tok i vinter det tøffe valget om å gå tilbake på fjorårets beslutning, og finne en ny leverandør som kunne matche både kravet om eget design som vi kan ha i mange år, god kvalitet på klærne OG gunstigere på pris.

Alt dette fant vi i Trimtex. Et norsk firma som startet i 1976, klærne er utviklet og testet i Skandinavia, og produseres på egen topp moderne fabrikk. Er klesleverandør til flere landslag innen orientering, internasjonale skiteam og brukes av mange klubber innen orientering, friidrett, ski, sykkel etc.

Til dere som kjøpte i fjor; ikke fortvil! Vi har prøvd å matche designet noenlunde, og det går fint å bruke det dere har, til behovet for å bytte kommer.

Prøving av klær mandag 11.september fra kl 17, foajéen i Rossvoll Flerbrukshall.

Både sommer og vinterkolleksjon

Klubbskjorte (teknisk trøye) har vi på lager, både barn og voksne, kan kjøpes på stedet!

Tilgang nettbutikk og detaljer om pålogging/bestilling kommer mandag kveld

Ketil Solberg

Leder Børsa IL