Bestilling klubbklær

Postet av Børsa IL den 11. Sep 2017

Da er nettbutikken åpen for bestilling, og vil være det til og med søndag 17.9 med forventet levering i uke 43

Slik gjør du det:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/borsa-il-langrenn/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn borsa i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Spørsmål? Send mail til leder@borsa-il.no

Obs: Klubbskjorte (som avbildet nedenfor) har vi på lager selv, og er derfor ikke lagt opp i nettbutikk.

Ønsker du å kjøpe, ta kontakt på

leder@borsa-il.no

Pris: kr 200,-