NY AVDELING I BØRSA IL, TRIATLON!

Postet av Triatlon den 24. Aug 2018

29. mai 2018 ble Børsa IL Triatlon offisielt ønsket velkommen som medlem av Norges Triatlonforbund!

Vi har ikke så mange medlemmer enda, men håper på å kunne etablere et triatlon miljø i Børsa og omegn. Har du en gryende triatlet i deg, så nøl ikke, ta kontakt!

Leder av avdelingen er Paal Marius Haukås Næss og eventuelle henvendelser kan gjøres til triatlon@borsa-il.no

Førstkommende søndag, 26.august, da går NM Triatlon langdistanse av stabelen i Trondheim. På startstreken har vi 3 medlemmer fra Børsa IL, Rune Weiby, Jan Ove Helgensen og Paal Marius Haukås Næss.

Svømmedistansen går fra Munkholmen til Ila og er på ca 2,4 km.

Sykkeldistansen går fra Ila og rundt Byneset, med 3 runder på Byneset, før retur til Ila og er på 94 km.

Løpedistansen går fra Ila og langs Nidelven, opp og rundt Festningen og retur til Ila, x2 runder og er på 24 km.

Vi ønsker de alle sammen lykke til!

Børsa IL Triatlon