BØRSA IL - Verv i klubben

Postet av Børsa IL den 19. Jan 2019

Hei alle Skaun kommune og omegn!

Børsa IL er en breddeklubb med tilbud både i organisert- og uorganisert form, for både barn og voksne.

Børsa IL har pr i dag følgende avdelinger og tilbud til beboere både i Skaun og andre nærliggende kommuner:

• Friidrett - organisert tilbud for barn i 1-2 klasse, 3-4 klasse og 5-klasse og oppover til 18+ samt flere faste friidretts-arrangement gjennom året.
  • Innebandy - organisert tilbud for barn i 1-4 klasse, 5-8 klasse og voksne samt Løkkebandy og Sunday League.
  • Ski - organisert tilbud for barn i 1-4 klasse, 5-7 klasse og 8 klasse og oppover samt flere skirenn og poengrenn gjennom vintersesongen.
  • Trim - Arrangementer gjennom hele året for hele familien både vår, sommer og høst samt ansvar for søndagsåpne hytter i Børsamarka.
  • Orientering - uorganisert tilbud for alle som ønsker å drive med orientering. Vår avdeling har et fast samarbeid med Orkanger IF Orientering, og gjennom sesongen arrangeres det både treningsløp, karusell løp og klubbmesterskap.
  • Scooter gjengen - en fantastisk gjeng med faste scooterkjørere som legger til rette for at alle som ønsker det skal kunne få flotte skiløyper i Børsamarka gjennom vintersesongen.
  • Triatlon - nyetablert avdeling som er i oppstartsfasen enda. Vi håper på å få til arrangement for både barn og voksne i løpet av 2019.
  • Turn - nyetablert avdeling som enda er i oppstartsfasen. Her håper vi å komme i gang med aktivitet når nye Skaun ungdomsskole og kultursenter blir ferdigstilt høsten 2019. Da vil det bli tilgang på halltid for denne aktiviteten.
  • Boksing - nyetablert avdeling som enda er i oppstartsfasen. Her håper vi å komme i gang med aktivitet når nye Skaun ungdomsskole og kultursenter blir ferdigstilt høsten 2019. Da vil det bli tilgang på halltid for denne aktiviteten.

Nå er det snart årsmøte i Børsa IL, datoen er satt til 21.mars 2019, og i den anledning har valgkomiteen i samarbeid med hovedstyret startet jobben med å rekruttere engasjerte medlemmer og innbyggere til funksjoner i klubben.  Børsa IL ønsker å være en aktiv klubb som har et bredt tilbud til alle kommunens innbyggere, både store og små, og for alle andre som ikke har lignende tilbud i sine kommuner.

Vi har flere verv som vi trenger engasjerte medlemmer til, både store og små verv. Føler du at du har lyst eller mulighet til å bidra med noe, smått eller stort, og har lyst å engasjere deg i Børsa IL, så vil vi gjerne høre fra deg!

Valgkomiteen eller hovedstyret:

Berit Uvsløkk, tlf 990 27 767 - valgkomite Børsa IL