Skytterskole i Skaun

Postet av Ski den 13. Okt 2015

Våre gode venner i Skaun IL arrangerer skytterskole i samarbeid med Skaun Skytterlag:

Skytterskole

På Ramsjøen Arena er det nå gode muligheter for skyting innen fleire grener. Skiskyttergruppa og skyttergruppa i Skaun IL og Skaun skytterlag går nå sammen om å arrangere felles skytterskole.

Sikkerhetsregler og behandling av våpen vil være hovedtema og alle som ønsker å delta aktivt i skiskyting eller skyting må gjennom et slikt kurs.

Når det gjelder skytterbaner på Ramsjøen Arena har idrettslaget en skiskytterstadion og skytterlaget egne baner for 100 m og 300 m. I samarbeid har vi nå også laget en helt ny innendørs skytterbane i kjelleren på Ramsjøbu som vil bli mye brukt spesielt i vinterhalvåret. Her er det elektroniske skiver og generelt en bane av meget høy standard.

For å ta skolen må en være født i 2006 eller tidligere.

Lagene har våpen som kan leies ut.

Kursavgift kr 250,- som dekker skudd, leie av våpen mm. Kurset går over 5 kvelder og starter opp torsdag 22. oktober. Påmelding så snart som råd og innen 15. oktober.

Vi håper på mange nye skyttere og skiskyttere i Skaun !

For meir informasjon og påmelding, ta kontakt med Vebjørn Slettvold tlf 995 86 698, Tor Laugen tlf 482 81 806, Bjørn Handegard tlf 994 02 893 eller John Fløttum, tlf 952 52 267.

Skaun IL Skaun Skytterlag