Den store byttedagen!

Postet av Ski den 6. Jan 2016

Den Store Byttedagen

Tirsdag 19.januar 2016 arrangerer Børsa IL og Skaun IL kjøpe/salgskveld for brukt skiutstyr (annet utstyr som skøyter, skiklær, alpinutstyr osv. kan også selges/kjøpes).

Inntektene fordeles 60/40 mellom selger og Idrettslaget. Det vil si at selger beholder 60% av salgssum og idrettslaget får 40%. Alle inntektene til idrettslaget vil uavkortet gå til finansiering av nytt løypeutstyr.

Dette blir en fin anledning til å bli kvitt utstyr som man har vokst ut av, og som kan komme andre til nytte!

Oppfordrer alle som har noe å selge til å levere dette på Ramsjøen på Mandager, Tirsdager eller Onsdager mellom kl 18.30-20.00. Du kan også ta med utstyr på byttedagen

Husk å merke utstyret med: navn, telefon og salgssum (bruk gjerne fryseteip/merkelapp).

Det blir mulighet til å betale med kort.

Arrangør: Skaun IL og Børsa IL

Sted: Ramsjøbu