Ny hovedsponsoravtale!

Postet av Børsa IL den 25. Jan 2016

Børsa IL og Orkdal Sparebank har inngått en 4-årig sponsoravtale, frem til 2020.

Idrettslaget og banken har hatt en mindre avtale som gikk ut i desember 2015. Nå har Børsa IL og Orkdal Sparebank blitt enige om en utvidet og forbedret avtale. Begge parter utrykker at de er fornøyde med den nye sponsoravtalen.

Banksjef i Orkdal Sparebank Dag Olav Løseth sier; «vi er veldig glade for å være med Børsa IL. Og de verdiene idrettslaget står for passer banken godt. Vi gleder oss til et godt og nært samarbeid».

Leder i Børsa IL Ketil Solberg er også svært fornøyd med avtalen og legger til; « Vi er glad for å få til en langsiktig og god avtale. Langsiktigheten gir oss økonomisk trygghet og en samarbeidspartner som står for mye av det samme som idrettslaget representerer. Og at Orkdal Sparebank har åpnet kontor i Børsa, med lokale folk, gjør det enkelt for både klubben og medlemmene».